Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen aangehouden na vechtpartij Vlissingen

Toegevoegd: 27-05-2021, 11.50 uur
Twee mannen aangehouden na vechtpartij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Na een vechtpartij in Vlissingen heeft de politie woensdagavond een 27-jarige inwoner van die plaats aangehouden als verdachte van mishandeling. Het zou vermoedelijk een financieel conflict betreffen.


Het slachtoffer van de mishandeling, een 26-jarige Middelburger, deed aangifte. Hij verklaarde dat hij woensdagavond mogelijk vanwege een financieel conflict in elkaar was geslagen door de verdachte. De vechtpartij vond plaats toen hij op zijn fiets door de Kasteelstraat reed. Na de mishandeling vluchtte de verdachte samen met een bekende van hem. Het slachtoffer liep door de vechtpartij pijnlijke plekken op, maar raakte niet gewond.

Door de politie is een getuigenverklaring opgenomen van iemand die de mishandeling zag gebeuren. De verdachte is aangehouden in de Beckerstraat. Zijn vriend, een 34-jarige Vlissinger, was verder doorgelopen. Agenten herkenden hem als de man die buiten heterdaad aangehouden mocht worden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij brandstichting in een woning in de Hobeinstraat in Vlissingen. In de Verkuijl Quackelaarstraat konden politiemensen de tweede man aanhouden. Beide mannen zijn overgebracht naar een politiecellencomplex voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren