Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwerkbom richt schade aan in Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-05-2021, 12.02 uur
Vuurwerkbom richt schade aan in Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - Een vuurwerkbom heeft woensdagavond voor veel schade gezorgd in Oost-Souburg. De bom werd naar een woning gegooid waarop een grote explosie ontstond.


De politie kreeg rond 23.00 uur een melding binnen dat er een vuurwerkbom naar een woning in de Ahornstraat was gegooid. De bewoners waren thuis op het moment van de explosie. Bij de ontploffing raakte echter niemand gewond. Door de explosie raakten stoeptegels beschadigd, werd een raam van een woning vernield, werd tuinmeubilair weggeblazen en liep een geparkeerde personenauto schade op.

Na de melding gingen agenten snel ter plaatse. Zij troffen resten van zwaar vuurwerk aan bij de woning. Die zijn in beslag genomen voor sporenonderzoek. Een glaszetter is gewaarschuwd om het kapotte raam te repareren. Agenten zijn inmiddels een buurtonderzoek gestart naar de explosie. De slachtoffers hebben aangifte gedaan. Ook de eigenaar van de geparkeerde auto deed aangifte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (28-5-2021 om 09:26)
Er zijn heel veel mensen die jaren moeten wachten op een woning,en als er tuig is die het uitwonen of crimineel gedrag vertonen zou ik zeggen zet die op straat en laat ze het maar uitzoeken. Geen uitkering meer geven.
Moeder (27-5-2021 om 16:30)
Ik hoorde het ja, gelukkig was ik nog op, als je net ligt te dommelen.. Marcel, het is idd wel raak de laatste tijd in onze wijk. Wat zijn dat voor lui he?! Tokkie's.... Maar die kun je overal treffen.. Ook als je net een dure verhuizing achter de rug hebt...
Marcel de Bruijn (27-5-2021 om 15:50)
Ik ga verhuizen. Nu is het genoeg. Berovingen, schietpartijen, brandstichtingen, vuurwerkbommen;
Cookie-instellingen beheren