Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vuurwapen aangetroffen in woning Terneuzen

Toegevoegd: 27-05-2021, 12.14 uur
Vuurwapen aangetroffen in woning Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - In een woning in Terneuzen zijn woensdagavond rond middernacht twee mannen aangehouden. In het huis troffen de agenten een vuurwapen aan.


Bij de politie was informatie binnengekomen dat er in de woning aan de Nieuwediepstraat mogelijk een vuurwapen zou liggen. Hierop besloot de politie rond 00.00 uur de woning binnen te vallen. In de woning trof de politie twee mannen aan; de bewoner en een 27-jarige man uit Heikant. Tijdens het doorzoeken van de woning vonden agenten een vuurwapen in het huis. Het wapen is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Ook vonden de dienders een hoeveelheid wit poeder in de woning. Dit wordt door de politie onderzocht omdat het mogelijk om drugs zou kunnen gaan. Beide verdachten zitten nog vast en mogen een verklaring afleggen bij een rechercheur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pff (30-5-2021 om 18:09)
Alweer van die kansloze gasten, inderdaad altijd dezelfde
Jwt (27-5-2021 om 22:00)
Altijd dezelfdekneusjes, laat ze maares lekker zitten joh...
Cookie-instellingen beheren