Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Illegale vreemdelingen in vrachtwagen Kloosterzande

Toegevoegd: 27-05-2021, 12.22 uur
Illegale vreemdelingen in vrachtwagen Kloosterzande
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

KLOOSTERZANDE - De politie heeft donderdagochtend vijf illegale vreemdelingen aangehouden die uit een vrachtwagen waren gesprongen. Met behulp van een politiehond werden de personen opgespoord.


De vijf vermoedelijk illegale vreemdelingen sprongen donderdagmorgen bij Kloosterzande uit een vrachtwagen. Twee personen van het vijftal konden al snel worden aangehouden. Drie andere personen waren echter weggelopen bij de vrachtwagen.

Om de laatste drie personen op te sporen werd politiehond Rex erbij gehaald. Een hondengeleider speurde met de diensthond in een weiland en trof daar de andere drie vreemdelingen aan. Zij hadden zich in een slootkant verstopt. Het vijftal is door de politie overgedragen aan de Marechaussee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (28-5-2021 om 19:03)
P: dus als je legaal binnengekomen bent verstop je je in een vrachtwagen en spring je er uit en ren je een weiland in???
mar (28-5-2021 om 13:12)
Dachten ook weer naar de boot naar GB op weg te zijn zeker. Grenzen dicht dan maar langer aan de controle, er is genoeg apparatuur die mensen in een aanhanger kunnen detecteren.
jane (27-5-2021 om 21:52)
P waren er uit iritrea.
zeeuw (27-5-2021 om 18:24)
terug en nooit mee terug we zitten nietwachten op shooiers
P (27-5-2021 om 17:58)
Wat een kort door de bocht reacti's weer. Er staat "" vijf vermoedelijk illegale vreemdelingen", is nog niet zeker toch dan??
jane (27-5-2021 om 13:23)
retourtje terug waar ze vandaan komen !!!!!!!
Cookie-instellingen beheren