Weerbericht:
Perioden met zon. Morgen enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 273 km

Drie auto's in botsing op N256 bij Kats

Toegevoegd: 28-05-2021, 14.13 uur
Drie auto's in botsing op N256 bij Kats
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KATS - Op de Deltaweg (N256) bij Kats zijn vrijdagmiddag meerdere voertuigen betrokken geraakt bij een aanrijding. Voor zover bekend is er niemand ernstig gewond geraakt.


De voertuigen kwamen rond 12.30 uur met elkaar in botsing nabij de Zandkreeksluis. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar de provincie Zeeland laat als wegbeheerder weten dat er "gelukkig niets ernstigs" was. Zeker twee van de drie voertuigen moesten worden getakeld. Hiervoor kwam bergingsbedrijf De Moor ter plekke.

Het ongeval zorgde voor lange files in beide richtingen. Omstreeks half twee kon de weg weer worden vrijgegeven. Ook daarna bleef het nog wel even druk op de N256.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (29-5-2021 om 10:10)
Fijn dat de toeristen er weer zijn, hopen dat het weer gauw winter wordt.
Cookie-instellingen beheren