Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Auto net niet helemaal te water bij Hoedekenskerke

Toegevoegd: 29-05-2021, 11.36 uur
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - Net buiten de bebouwde kom van Hoedekenskerke is zaterdagochtend een auto net niet helemaal in een watergang beland. Het voertuig bleef steken op de slootkant. De bestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde omstreeks 10.20 uur op de Waanweg. Na de melding 'auto te water' werden onder meer brandweerduikers opgeroepen maar toen de eerste brandweerauto arriveerde, bleek het slachtoffer al op de kant te zijn. Ook bleek dat de auto niet in het water lag maar op de kant hing. De bestuurder is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend. Ook over de oorzaak van het ongeluk is nog geen informatie. Bergingsbedrijf De Moor heeft de Toyota getakeld. De weg was ter plekke af en toe even dicht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren