Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Motorcrosser zwaargewond in Rilland

Toegevoegd: 29-05-2021, 15.35 uur - Update: 29-05-2021, 16.39 uur
De patiënt werd met spoed per ambulance afgevoerd.
De patiënt werd met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RILLAND - Het team van de Rotterdamse traumahelikopter heeft zaterdagmiddag assistentie verleend bij een ernstig ongeval op het motorcrossterrein in Rilland.


Twee ambulanceteams, een eenheid van de politie en de traumahelikopter werden rond 14.40 uur naar het crossterrein aan de Bathseweg gestuurd. De helikopter landde even na 15.00 uur op het terrein. Een kwartier later was de helikopter alweer opgestegen en de patiënt met spoed per ambulance onderweg naar een ziekenhuis.

Volgens de politie is inmiddels duidelijk dat een motorcrosser ongelukkig ten val is gekomen en daarbij gewond is geraakt. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (29-5-2021 om 17:29)
Ist weer zover... volgende week maar 1 standbij zetten. Beterschap crosser! Hopenlijk snel genezen.
Cookie-instellingen beheren