Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto uitgebrand na ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 30-05-2021, 00.22 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Na een verkeersongeval op de Derringmoerweg in Arnemuiden is zaterdagavond een auto in brand gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust.


Het ongeluk bij de kruising met de Oude Kleverskerkseweg werd rond 22.05 uur gemeld. Een Mercedes reed bij een bocht de bosjes in en vloog vervolgens in brand. De brandweer van Arnemuiden rukte met spoed uit om te blussen. Het ongeluk werd gemeld als zijnde met letsel maar er zou niemand gewond zijn geraakt.

Het blussen bleek een wat langere klus omdat de inhoud van de tankautospuit niet afdoende bleek om de brand te kunnen blussen. Daarom moest een flink aantal slangen worden uitgerold vanaf de de dichtstbijzijnde brandkraan. Na het blussen heeft de brandweer op verzoek van bergingsbedrijf De Moor nog een stuk boom afgezaagd. Hierna kon de uitgebrande auto worden getakeld.

Vanwege het ongeluk, waarvan de oorzaak nog niet bekend is, was de weg ter plekke lange tijd dicht.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (30-5-2021 om 09:56)
Dat is de eerste niet, en zal ook de laatste niet zijn die daar naast de weg beland. Het is een gemeen bochtje, en met te hoge snelheid ga je er gegarandeerd uit de bocht. Wel een duur ritje zo te zien.
Cookie-instellingen beheren