Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Personenauto tegen vangrail A58 Nieuwland

Toegevoegd: 30-05-2021, 00.24 uur - Update: 30-05-2021, 09.36 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een personenauto is zaterdagavond door onbekende oorzaak tegen de vangrail naast de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland gereden. Er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 23.00 uur op de rijbaan tussen Middelburg en Arnemuiden. Net voorbij het voormalige restaurant De Roode Leeuw raakte de Chevrolet de vangrail in de rechter berm. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar ter plaatse bleek dat de bestuurder van het voertuig niet gewond was geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om de auto, welke aan de voorzijde flink beschadigd was geraakt, te takelen. Het overige verkeer had lichte hinder van het ongeluk maar kon wel gewoon passeren. Rond 23.40 uur was de auto getakeld. Rijkswaterstaat heeft zich over de schade aan de vangrail ontfermd. Zondagochtend is deze vervangen. Daarom was tijdelijk slechts één rijstrook in gebruik.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (30-5-2021 om 07:25)
Zo'n brede weg en zo'n klein autootje. Knap dat je dat voor elkaar krijgt.
Cookie-instellingen beheren