Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Toedracht ongeluk onduidelijk, geen alcohol in spel

Toegevoegd: 30-05-2021, 11.40 uur
De auto vloog in brand nadat deze van de weg raakte.
De auto vloog in brand nadat deze van de weg raakte.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij het ongeluk waarbij gisteravond in Arnemuiden een auto in brand vloog en uitbrandde was geen sprake van alcoholgebruik. Waardoor het ongeluk dan wel gebeurde, is niet duidelijk.


De Mercedes met daarin twee personen reed rond uur over de Derringmoerweg, komende uit de richting van de Van Cittersweg en gaande richting de Doeleweg. Bij de bocht in de kruising met de Oude Kleverskerkseweg raakte de auto in de rechterberm. Hier raakte het voertuig een boom en een lantaarnpaal. De auto kwam in de bosjes tot stilstand en vloog vervolgens in brand.

De brandweer van Arnemuiden rukte met spoed uit om te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto grotendeels uitbrandde. In de auto hadden twee personen gezeten. Zij bleven ongedeerd. Omdat niet direct duidelijk was wie er had gereden werd bij beide personen een blaastest afgenomen. Geen van beiden had te veel alcohol gedronken. Later bleek het voertuig bestuurd te zijn door een 43-jarige Middelburg, zo zegt de politie vanochtend.

De toedracht van het ongeluk is niet duidelijk. De politie heeft het incident inmiddels wel afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (30-5-2021 om 18:40)
Dan gaan we voor te hoge snelheid of telefoongebruik. Maar omdat niemand gewond is en de bestuurder voornamelijk zichzelf treft, een auto total loss, laten we de zaak verder rusten.
Cookie-instellingen beheren