Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gearresteerd na gebruiken lachgas op A58

Toegevoegd: 30-05-2021, 13.35 uur
Man gearresteerd na gebruiken lachgas op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 26-jarige man uit Schiedam is zaterdagavond aangehouden nadat hij tijdens het rijden op de snelweg lachgas had gebruikt. Ook reed de man over de vluchtstrook.


De Schiedammer werd rond 21.30 uur gesignaleerd door eenheden van de politie en de Koninklijke Marechaussee. Hij reed toen nabij de afslag Goes-Zuid. De bestuurder werd voor een controle meegenomen naar een parkeerplaats. In zijn auto bleken drie flessen met lachgas en diverse ballonnen te liggen. De man werd gevraagd om mee te werken aan een speekseltest maar dat weigerde hij. De Schiedammer werd vervolgens gearresteerd en voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De man is vanochtend verhoord.

Volgens de politie komt de man niet zomaar weg met zijn verkeersgevaarlijke gedrag. "Zijn rijbewijs is ingevorderd. Dit wordt naar het CBR gestuurd. Het CBR zal vermoedelijk maatregelen nemen. Doorgaans betekent dit een onderzoek naar de rijgeschiktheid. Verder wordt proces-verbaal opgemaakt voor het weigeren van de speekseltest en omdat hij het verkeer in gevaar heeft gebracht", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsaabim (31-5-2021 om 08:36)
Obri, heb je die film eigenlijk wel gezien? Er wordt namelijk geen drugs gebruikt in die films.
Peter Vermeulen (30-5-2021 om 22:17)
Rond 4 uur reed ik richting Vlissingen. Via de invoegstrook Arnemuiden kwam er een Audi aangescheurd met een idioot gedrag. Die wilde nog voor mij direct naar de linkerbaan. Maar daar kwam een Mercedes aangereden. Die moest vol in de remmen. De bestuurder van de Audi werd gek en ging de Mercedes lopen zieken. Twee keer bijna een botsing. De Mercedes kon ontsnappen door heel hard te remmen (rook van de banden) en op het allelaatste moment de afslag naar de N57 te nemen. Meerdere auto;s reden op de linkerbaan met alarmlichten aan om anderen te waarschuwen, Het moraal van het verhaal: misschien wel dezelfde bestuurder...... lachgas
Loes (30-5-2021 om 20:58)
Volgens mij was het lachgas nacht.....lagen ballonnen in me straat...zijn ze zelf geen leuk persoon ofzo omdat ze dat gebruiken en later de aanslag op hun lichaam zullen krijgen als dan niet te laat is. Idiooten...
Obri (30-5-2021 om 16:32)
Te veel 2 Fast 2 Furious gekeken?
Cookie-instellingen beheren