Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet voor reanimatie Middelburg

Toegevoegd: 31-05-2021, 08.46 uur
De traumahelikopter landde op het Bolwerk in Middelburg.
De traumahelikopter landde op het Bolwerk in Middelburg.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De traumahelikopter is maandagochtend opgeroepen voor een melding van een reanimatie in Middelburg. Ter plaatste bood het Mobiel Medisch Team (MMT) ondersteuning.


Rond 07.15 kregen de hulpdiensten een alarmering binnen van een persoon die gereanimeerd moest worden in een woning aan de Seissingel. Hierop gingen zowel twee ambulances als meerdere politie-eenheden ter plaatse.

Ook werd de traumahelikopter opgeroepen voor de melding in Middelburg. De helikopter uit Rotterdam landde uiteindelijk op het Bolwerk. Het Mobiel Medisch Team bood ter plaatse assistentie aan, waarop de patiënt per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren