Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen bewolkt, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Motorrijder rijdt ruim 50 km/h te hard, rijbewijs ingenomen

Toegevoegd: 31-05-2021, 10.01 uur
Motorrijder rijdt ruim 50 km/h te hard, rijbewijs ingenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

THOLEN - De politie heeft zondag het rijbewijs van een motorrijder ingenomen op de Oesterdam. De snelheid van de bestuurder was ruim 50 kilometer per uur te hard.


De motorrijder liep tegen de lamp toen de verkeerspolitie op de Oesterdam controleerde. De agenten kregen de bestuurder in het oog en startten een meting. Uit de meting bleek dat de bestuurder ruim 53 kilometer per uur te hard reed op de Oesterdam. De maximumsnelheid op de weg van Rilland naar Tholen bedraagt 100 kilometer per uur. 

De agenten hebben het rijbewijs van de motorrijder in beslag genomen nadat ze de bestuurder aan de kant hadden gezet. De officier van justitie gaat nu beslissen wat er met het rijbewijs moet gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (31-5-2021 om 22:14)
Goh...gelijk omdat het een motorrijder is hoop azijnzeikers die gelijk hun oordeel klaar hebben,de persoon die graag de motorrijder op vier wielen ziet wens ik op heel korte termijn hetzelfde toe!!deze " keurige" aan de snelheid houdende automobilisten zijn het voorbeeld schijnbaar van de maatschappij, helden!! ga vooral door met jullie zielige leventje !! Deze persoon is bestraft maar dat is niet voldoende he?
Kl (31-5-2021 om 17:59)
Hopelijk gaan ze een keer op hun b*k, zonder een ander mee te nemen, en als ze dan geluk hebben , krijgen ze 4 wielen....om mee te verplaatsen....
JFK (31-5-2021 om 15:34)
is dat alles, hier komen ze met snelheden over de 200 voorbij en daar is het toch echt maar 80. Er zouden veel meer controles op motoren moeten komen bijv. de decibellen die ze uitstoten.
Michel (31-5-2021 om 12:55)
Er is maar een beslissing, opnieuw examen laten doen. Huidige rijbewijs vernietigen
Flappie Konijntje (31-5-2021 om 10:18)
Beetje oneerlijk, volgende keer gewoon weg scheuren!
Cookie-instellingen beheren