Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van bestuurder zonder rijbewijs in beslag genomen

Toegevoegd: 31-05-2021, 13.35 uur
Auto van bestuurder zonder rijbewijs in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ZAAMSLAG - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een personenauto in beslag genomen in Zaamslag. De auto werd in beslag genomen omdat de bestuurder al meerdere keren is aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs.


Agenten zagen rond 02.45 uur een auto rijden in de Terneuzensestraat die ze wilden controleerden. De bestuurder, een 19-jarige man uit Zaamslag, bleek al meerdere keren boetes had gekregen voor het rijden zonder rijbewijs.

Omdat hij niet heeft geleerd van de boetes die hij eerder kreeg, is de auto in overleg met een officier van justitie in beslag genomen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wtf (1-6-2021 om 16:44)
@ja-ja wat moeten ze dan nog meer doen volgens jou dan ze auto afpakken veel meer is er niet aan te doen.
Michel (1-6-2021 om 13:13)
Auto gelijk naar de schroot. Die aso een hoge boete geven. kan hij die niet betalen, dan de bak in. Het wordt tijd dat zulke aso┬┤s eens behoorlijke worden aangepast
Ja-Ja (1-6-2021 om 08:02)
Nou rechter?? Daar zal die 19 jarige minnikkel van schrikken.Zo jong en al Asociaal. Morgen naar de sloop en hij rijd weer auto. En rechtertje ??als het fout gaat zeggen Ik kan niets anders doen volgens de wet. Jullie zijn toch om de burger te beschermen of wat ik denk alleen de rijke en je vriendjes.
AntiGSM (31-5-2021 om 16:18)
Keurige oplossing! Die troep moet van de weg (blijven).
Cookie-instellingen beheren