Weerbericht:
Droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf gewonden bij zwaar ongeluk Breskens

Toegevoegd: 01-06-2021, 00.02 uur - Update: 01-06-2021, 00.29 uur
Foto 21 van 26

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (1-6-2021 om 15:56)
Het aangename is ver zoek .Je kan niet meer buitenzitten door vreselyke knallende auto s. en maar racen .en gas geven
Achiel van 't Hof (1-6-2021 om 11:43)
En de oorzaak is alcohol, niks met snelheid te maken Fietser. Pakkans is gewoon 0, ook weer Belg, typisch. Mensen zijn zo geïndoctrineerd door snelheid, terwijl dat hoogstens een mede oorzaak is. Appen, drank, drugs, nogmaals daarop is de pakkans gewoon 0.
fietser (1-6-2021 om 10:16)
Lekker weer flink hard gegaan!! Gelukkig geen fietsers bij betrokken, Sterkte aan betrokkenen.
cq (1-6-2021 om 09:57)
Kijk daar gaan we weer, ja wel en ook daar wordt heel hard gereden hoor gemeente sluis, pas nieuw weg geasfalteerd ik wandel daar dagelijks je hoort ze soms met piepende banden door de bocht. Ik laat het in de midden wie hier schuldig wat ik wil aan geven dat er hier in West Zeeuws (crimineel West Zeeuws Vlaanderen) zeer hard gereden wordt door de verkeers hufters! Mooi weer het pretpark richting Breskens is weer open en het feest kan beginnen af gelopen weekend wat een puinhoop op die schelde kade die is straks niet meer te handelen. Hier komt echt de verkeers veiligheid in gevaar ik kan het niet anders zeggen. Dit betreft ook de Puiendijk Gemeente Sluis u heeft een probleem een groot probleem!
Cookie-instellingen beheren