Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Wildplasser aangehouden na vluchtpoging

Toegevoegd: 01-06-2021, 14.03 uur
Wildplasser aangehouden na vluchtpoging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een 19-jarige man is in de nacht van maandag op dinsdag in Middelburg aangehouden nadat hij wegrende van het politie. Eerder was de man al aan het wildplassen en zorgde hij voor geluidsoverlast.


De agenten werden in de nacht opgeroepen om naar de Korte Noordstraat in Middelburg te gaan omdat er meldingen van geluidsoverlast binnen waren gekomen. Daar aangekomen zagen de agenten een man die aan het wildplassen was.

Toen de agenten de wildpasser wilden beboeten zette de 19-jarige man het op een lopen en schold de agenten uit. De dienders konden hem echter stoppen en hielden hem onder verzet aan. Hij zit inmiddels vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren