Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Stavenisse 6 maanden dicht na vondst hennepkwekerij

Toegevoegd: 01-06-2021, 15.20 uur
Woning Stavenisse 6 maanden dicht na vondst hennepkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

STAVENISSE -  Burgemeester Sijbers van Tholen heeft een pand in Stavenisse voor zes maanden gesloten. Eerder in het jaar troffen agenten daar een hennepkwekerij aan.


Op 13 april 2021 trof de politie bij een inval in een gebouw aan de Stoofdijk in Stavenisse een professionele hennepkwekerij aan. In het pand waren in totaal 514 hennepplanten aanwezig.

Burgemeester M.L.P. Sijbers heeft daarom besloten om het pand en het bijbehorende erf aan de Stoofdijk in Stavenisse voor zes maanden te sluiten.

De burgemeester doet dit op basis van het zogenaamde Damoclesbeleid. Dit beleid is gericht op het tegengaan van de drugshandel. Op basis van dit beleid is een burgemeester bevoegd over te gaan tot sluiting van een woning of gebouw. Er moet dan wel duidelijk zijn dat in het betreffende pand handel in drugs plaatsvond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren