Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Sieradendiefstal Oostburg in uitzending Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 01-06-2021, 18.40 uur
Sieradendiefstal Oostburg in uitzending Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - Bij een woninginbraak in Oostburg is op 20 september 2020 voor tienduizenden euro’s aan sieraden gestolen. 'Opsporing Verzocht' besteed dinsdagavond 1 juni aandacht aan de inbraak.


De bewoners van de woning aan de Jupiter ontdekten 's avonds dat het mis was. In het cilinderslot was een gat geboord en de voordeurcamera was verdwenen. De hele woning was doorzocht. De inbrekers hadden een grote hoeveelheid sieraden gestolen. Zoals horloges, armbanden, hangertjes en bijzondere ringen met juwelen. De politie hoopt dat deze buit sinds september 2020 ergens is opgedoken.

Om meer informatie over de gestolen sieraden en de daders te krijgen heeft de politie het televisieprogramma Opsporing Verzocht ingeschakeld. De live-uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 1 juni om 21.20 uur op NPO1 te zien. Op woensdag 2 juni wordt het programma rond 13.25 uur herhaald op NPO1.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren