Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gasleiding beschadigd bij werkzaamheden Schoondijke

Toegevoegd: 01-06-2021, 22.27 uur
De lekkage ontstond door graafwerkzaamheden.
De lekkage ontstond door graafwerkzaamheden.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Remi Mesu

SCHOONDIJKE - De brandweer is dinsdag uitgerukt voor een beschadigde gasleiding in Schoondijke. Bij werkzaamheden in het dorp ontstond een lekkage toen de leiding werd geraakt.


De brandweer van de post Stampershoek werd rond 11.30 uur gealarmeerd toen de gasleiding aan de Willemsweg in Schoondijke werd geraakt. De werklieden raakten bij graafwerkzaamheden in de straat een gasleiding waardoor een lekkage was ontstaan.

Ter plaatse hielden de brandweermannen metingen in de omgeving om te de lucht te controleren om mogelijke hoge concentraties. Later droeg de brandweer de situatie over aan netwerkbeheerder Enduris.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren