Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Vaker controles snorfietsers op fietspaden Vlissingen en Zoutelande

Toegevoegd: 01-06-2021, 22.27 uur
Vaker controles snorfietsers op fietspaden Vlissingen en Zoutelande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ZOUTELANDE - De politie heeft dinsdag verschillende snorfietsers beboet die over de fietspaden bij Vlissingen en Zoutelande reden. Omdat er veel overlast van is, gaat de politie daar in de toekomst vaker controleren.


Op de onverplichte fietspaden bij Vlissingen en Zoutelande rijden volgens de politie vaker snorfietsers die daar niet mogen rijden. De agenten geven aan dat daar veel overlast uit ontstaat. Om die reden heeft de politie besloten vaker in die omgeving te controleren op bestuurders van snorfietsen.

Dinsdag deden agenten dat al. Bij de controle schreven zij verschillende bekeuringen uit aan snorfietsers die over de onverplichte fietspaden reden. Ook maakten de dienders bij een aantal bestuurders een proces-verbaal op omdat zij zonder rijbewijs met een snorfiets reden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (2-6-2021 om 11:44)
Hoop dat ook eens in het middengebied gecontroleerd wordt op scooters en motoren Het lijkt op de president Rooseveltlaan wel een racebaan en in de Hercules Segherslaan trekken ze zo snel op dat het rubber op de straat blijft zitten. Wordt waarschijnlijk nog erger wanneer de boulevard afgesloten wordt.
Cookie-instellingen beheren