Weerbericht:
Vooral in het oosten eerst veel regen, van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Ruim 50 bekeuringen bij controle in Vlissingen

Toegevoegd: 02-06-2021, 22.30 uur
Ruim 50 bekeuringen bij controle in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft vandaag een grote verkeerscontrole gehouden in Vlissingen. Er werden ruim 50 bekeuringen uitgeschreven.


De controles vonden plaats in het centrum en op de Boulevards. Er werd vooral gekeken naar overlast door asociaal verkeersgedrag zoals het onnodig gas geven, herrie van de uitlaat en onveilig rijgedrag.

Ook werd er gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol en drugs. Mobiel bellen had eveneens de aandacht en bromfietsers werden op een rollerbank gecontroleerd op de constructiesnelheid. De politie laat weten ruim 50 bekeuren te hebben uitgeschreven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (3-6-2021 om 14:47)
Ga zoo door politie .Word het meschien wat veiliger op de weg
Ineke (3-6-2021 om 11:08)
Hoop dat er hoge boetes aan kleven want dat zal gedrag moet eens afgelopen zijn. Van boetes van € 100,00 of nu minder liggen ze niet wakker hoor
zeeuw (3-6-2021 om 09:06)
ze kunnen niet genoeg bekeuren de boulevard is levens gevaarlijk voor fietsers van af michiel de automobilist heeft 2 rijbanen nodig levens gevaarlijk
mic (2-6-2021 om 23:12)
Goede zaak , mag nog veel vaker
Cookie-instellingen beheren