Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie naar zwemmer bij Breskens

Toegevoegd: 03-06-2021, 13.33 uur
Zoekactie naar zwemmer bij Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Woensdagavond is de KNRM uitgevaren voor een persoon die ver uit de kust aan het zwemmen was. De zwemmer kon uiteindelijk zelf de kant bereiken.


Rond half zeven werd er een melding gedaan dat er een zwemmer ver uit de kust zou zijn en mogelijk in de problemen was. Na de melding is er een reddingsboot opgeroepen en is men begonnen met een zoekslag.

Naast de reddingsboten is er ook een helikopter ingezet. Vervolgens zag de bemanning van de reddingsboot iemand het water uit lopen en aan wal stappen. Deze persoon is gelijk door de politie aangesproken en het bleek om de zwemmer te gaan. Hierna zijn alle eenheden weer terug gekeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren