Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Politie vindt drugs in woning, drie aanhoudingen

Toegevoegd: 04-06-2021, 00.55 uur
Politie vindt drugs in woning, drie aanhoudingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HEIKANT - In een woning aan de Pastoor Doensstraat in Heikant heeft de politie donderdagmiddag zo'n twaalf kilogram wiet en een kilogram hasj in beslag genomen. Drie mannen zijn gearresteerd.


De politie kreeg donderdagmorgen een melding dat naar de woning twee vuilniszakken met vermoedelijk drugs waren gebracht. Donderdagmiddag werd in de woning een onderzoek ingesteld. Twee mannen, die in de woning aanwezig waren, probeerden tevergeefs via het dak te vluchten. Ze werden aangehouden. Het gaat om een man (24) uit Terneuzen en een man (23) uit Clinge.

Toen de politie bij de woning stond, kwam de bewoner in een auto aangereden. Ook hij werd opgepakt. Het drietal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden verhoord. Naast de drugs werd ook nog geld in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (4-6-2021 om 14:56)
Altijd dezelfde kneuzen, alleen dit geval andere kneusjes zullen wel weer wegkomen met paar nachten cel of werkstraf want ervoor werken weten ze tog nie wa dat is!
Elco bleyenberg (4-6-2021 om 01:59)
Wa is da voor tuig
Cookie-instellingen beheren