Weerbericht:
Bewolkt, vanavond kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld op bouwplaats Vlissingen

Toegevoegd: 04-06-2021, 12.15 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Op een bouwplaats in Vlissingen is vrijdag een vrachtwagen gekanteld. Vermoedelijk is het ongeluk gebeurd bij het laden of lossen van grond.


Het ongeluk gebeurde rond 10.55 uur bij de bouwplaats aan de Jan Weugkade in Vlissingen. Vermoedelijk kantelde de vrachtwagen bij het laden en of lossen van een lading grond. De bestuurder van de vrachtwagen is ter plaatse gecontroleerd en verzorgd door de ambulancedienst en de brandweer.

De verwondingen bij de man bleken mee te vallen. Hij hoefde dan ook niet mee naar het ziekenhuis. De gemeente deed op de bouwplaats onderzoek naar het incident. Rond 13.15 uur zal de vrachtwagen geborgen worden door een berger.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (4-6-2021 om 20:16)
De veiligheid van bouwplaatsen in Vlissingen wordt verwaarloost omdat het goedkoper, goedkoper en goedkoper moet. Herinnert u zich nog hoe steigerdelen naar boven werden gehesen bij de renovatie van het stadhuis? In voormalige oostbloklanden zijn de veiligheidsnormen laag en dat laat zien waar het personeel op de Vlissingse bouwplaatsen vandaan komt. Het is wachten op zwaargewonden en/of doden...
Frankoblanko (4-6-2021 om 18:29)
Kiepwagens op onstabiele grond is voorzichtigheid zeker met de bak ophoog als je gehaastigd werkt kun je het gauw hebben. Heb mij nog nooit op laten naaien omdat ik keek wat ik aan het doen was. Schelden naar me was na paar dagen vergeten maar omkiepen hebben ze het volgendjaar nog over en kom je niet ver. Beter langzamer en kijken wat je doet dan helemaal niet aankomen. Voor de roeptoeters ga er naast zitten. .als zoiets gebeurd...wedden dat je 7 kleuren in je broek.....
Cookie-instellingen beheren