Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Negen bestuurders beboet bij verkeerscontrole Axel

Toegevoegd: 04-06-2021, 23.18 uur
Negen bestuurders beboet bij verkeerscontrole Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

AXEL - Bij een verkeerscontrole in Axel hebben agenten vrijdag negen bestuurders op de bon geslingerd. De politie stelde de controle in nadat bewoners hadden geklaagd.


De agenten hadden op de Hulsterseweg in Axel een snelheidscontrole opgezet. De controle werd gehouden naar aanleiding van klachten van buurtbewoners over bestuurders die te hard rijden op de weg. Tijdens de controle slingerden de agenten negen bestuurders op de bon voor te hard rijden.

De bestuurder die de hoogste snelheid haalde bij de controle reed gecorrigeerd 45 kilometer per uur te hard. De politie heeft aangegeven om in de toekomst vaker te gaan controleren gaan op snelheid op de Hulsterseweg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (6-6-2021 om 08:32)
Er heeft een tijd een landbouw/bussluis gelegen, keren bij de 2e Verkorting, Echter wilde men kijken of het weer zonder kon. De metingen van de wegbeheerder kunnen uitsluitsel geven. Niets doet men liever dan op deze wegen lekker diep het gaspedaal in duwen en scheuren tot ze een keertje in de sloot of in het kanaal of beneden de dijk terecht komen. Of een mens of dier aanrijden met alle gevolgen van dien.
Piet Polletiek (5-6-2021 om 19:08)
De bewoners hebben het zelf veroorzaakt, Ze hebben irritatie veroorzaakt door de snelheid lager te willen hebben. Het was eerst een 80Km weg. Toen kwamen de obstakels, waardoor iedereen de verloren tijd weer wilde gaan inhalen. En is ook weer door import figuren veroorzaakt. De oudere bewoners zal je er niet over horen!
Rick (5-6-2021 om 18:00)
Oplossing: bij overschrijden max. snelheid via sensoren spijkerstrips uit het wegdek omhoog laten komen. Is technisch mogelijk. Geen drempels e.d. meer nodig! Politie en hulpdiensten kunnen die in noodgevallen met een signaal even buiten werking stellen.
Natasja (5-6-2021 om 11:33)
Iets verder ligt de Kanaalkade.. ook daar zijn de agenten en hun controles meer dan welkom!!
cq (5-6-2021 om 10:18)
Kijk Gemeente Sluis, zo doet U dat, even de moeite nemen, das wat anders dan met Boa,s c.q Agentjes langs Horeca gelegenheid lopen toch? En eens luisteren naar uw Burgers. Begin maar eens in Breskens het pretpark van West Zeeuws Vlaanderen alles kan daar!
gespierde bewoner (5-6-2021 om 09:10)
busluis plaatsen zo dat hard rijders hun autos kapotrijden
Cookie-instellingen beheren