Weerbericht:
Vannacht wolkenvelden, overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer ingezet om persoon van schip te helpen

Toegevoegd: 04-06-2021, 23.38 uur
De brandweer assisteerde het ambulancepersoneel.
De brandweer assisteerde het ambulancepersoneel.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - De brandweer is vrijdagmorgen opgeroepen om de ambulancedienst in Vrouwenpolder te helpen een patiënt uit een boot te krijgen. Wat voor verwondingen de persoon aan boord had is niet bekend.


Om 07.15 uur werd de brandweer opgeroepen om te assisteren aan de Faelweg in Vrouwenpolder. Een persoon lag in het ruim van een schip en moest horizontaal naar boven gebracht worden. De brandweer legde de persoon in een vacuümmatras om die vervolgens op de redplank vast te maken.

Met hijsbanden maakten de brandweermannen een viersprong zodat de patiënt met behulp van de kraan van het schip uit het ruim gehesen kon worden. Na iets meer dan een uur konden de brandweermannen van de post op Kamperland weer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren