Weerbericht:
Vanochtend wolkenvelden, in de middag veel zon. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Demonstratie tegen coronaregels in Goes

Toegevoegd: 05-06-2021, 15.57 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Een groep van ruim 100 mensen heeft zaterdagmiddag in Goes tegen de coronamaatregelen gedemonstreerd. De groep liep een ronde door de stad om bij het stadskantoor terug te keren. De politie was aanwezig maar hoefde niet in te grijpen.


De demonstratie begon rond 14.00 uur bij het stadskantoor van Goes. Vanaf daar liep de menigte richting de Voorstad. Onderweg zong de groep onder meer leuzen, zwaaide met vlaggen en toonde spandoeken. Via de Voorstad liepen de demonstranten richting de Kloetingseweg. Uiteindelijk keerde de groep bij het winkelcentrum aan de Beukenstraat om weer richting het stadskantoor te lopen. 

De politie was met bikers, motoragenten en politieauto's aanwezig om de demonstratie in goede banen te leiden. Ingrijpen was echter niet nodig aangezien het protest vreedzaam verliep. Terug bij het stadskantoor hield de menigte nog enkele toespraken en er werd muziek gedraaid. De organisatoren hebben aangegeven zondag in Middelburg te demonstreren.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (5-6-2021 om 16:45)
Nooit helpen als ze in het ziekenhuis komen met corona. Stelletje i...ten
Ad (5-6-2021 om 16:12)
Waarom gaan die mensen geen vrijwilligers werk in Suriname doen?
Cookie-instellingen beheren