Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 423 km

Brandweer pompt fietstunnel Middelburg leeg

Toegevoegd: 05-06-2021, 19.07 uur
Het tunneltje onder de Schroeweg stond vol water.
Het tunneltje onder de Schroeweg stond vol water.
© Foto: Brandweer Middelburg
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De brandweer is zaterdagmiddag bezig geweest met het leegpompen van een fietstunnel in Middelburg. De pomp in het tunneltje kon het vele regenwater dat eerder was gevallen niet verwerken.


De brandweermannen werden rond 13:30 opgeroepen voor de wateroverlast in het fietstunneltje onder de Schroeweg. De pomp die normaal het water uit het fietstunneltje pompt, kon de hoeveelheid water niet meer verwerken. Hierdoor lag er in de tunnel een flinke laag water.

Omdat de brandweer eerder al eens met vergelijkbare wateroverlast in het tunneltje te maken had. Wisten de bluslui wat de snelste manier was om al het water weg te krijgen. Hierop konden fietsers weer gebruik maken van de passage onder de Schroeweg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren