Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond geraakt bij val in duinen Renesse

Toegevoegd: 05-06-2021, 21.31 uur
De strandjeep van de brandweer van Burgh-Haamstede werd ingezet.
De strandjeep van de brandweer van Burgh-Haamstede werd ingezet.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Remi Mesu

RENESSE - De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een persoon die in de duinen bij Renesse was gevallen. De brandweer schoot de ambulancedienst te hulp om de gewonde persoon uit de duinen te tillen.


De bemanning van de strandjeep van de brandweer uit Burgh-Haamstede werd rond 17.45 uur opgeroepen om de ambulancedienst te assisteren. In de duinen ter hoogte van paviljoen Our Seaside bij Renesse was iemand ten val gekomen.

De ambulance was al ter plaatse bij het slachtoffer toen de strandjeep aankwam op de locatie. De hulp van de brandweer was nodig voor het uit de duinen tillen en het vervoeren van het slachtoffer naar de ambulance. Het is onbekend wat de ernst van de verwondingen zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren