Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook in Middelburg demonstratie tegen vaccinaties en maatregelen

Toegevoegd: 06-06-2021, 14.39 uur
Foto 5 van 24

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laat mij maar een wappie zijn (6-6-2021 om 17:10)
Denk dat de grootste wappies in Den Haag zitten. Ten eerste is de vaccinatie niet verplicht,ten tweede zijn er ook mensen die de vaccinatie heel graag willen maar door hun ziektebeeld niet krijgen (zijn die dan ook wappies). En wie zegt dat heel Nederland is gevaccineerd in september(Hugo zekers,die heeft volgens mij te veel Hugo,s gedronken).als de mondkapjes plicht en de andere halve meter weg gaat.
Huub (6-6-2021 om 16:56)
De tokkies waren weer lekker aan de wandel.
Jaap (6-6-2021 om 16:21)
Een excursie naar Suriname, India of Braziliƫ zou voor deze simpele zielen niet verkeerd zijn en dan maar hopen dat ze het aan den lijve ondervinden wat Corona is.
Arthur (6-6-2021 om 15:24)
Onbegrijpelijk wat een sukkels, vrijheid is juist vaccineren en je aan corona regels houden. Door deze maatregelen kunnen we binnenkort weer echt normaal leven. Kijk even naar India of zuid Amerika, weinig maatregelen, weinig vaccinaties maar wel heel veel doden. Zo op de foto's te zien is het gelukkig maar een klein groepje, maar mensen ga eens nadenken en wees trots op de Nederlandse aanpak en laat je vaccineren.
John (6-6-2021 om 15:18)
Wat een teleurstelling om te zien dat we ook van die randdebielen hier in Middelburg hebben. Dankzij deze mafketels duurt deze crisis al zo lang en zitten we nog steeds met beperkingen, bedankt wappies!
Cookie-instellingen beheren