Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Ook in Middelburg demonstratie tegen vaccinaties en maatregelen

Toegevoegd: 06-06-2021, 14.39 uur
Foto 14 van 24

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cosmopoliet (8-6-2021 om 10:56)
Nou nou... wat een vriendelijke en goed doordachte reacties lees ik weer. Kneuzen, sukkels?? klap van de molen gehad zeker? Beseft een ieder zich niet dat deze mensen er ook staan voor jullie vrijheden. Men heeft het over versoepelingen maar dat zijn nog steeds vrijheidsbeperkende maatregelen. Zolang het niet is zoals voor maart 2020 zijn we nog niet vrij en moeten dit soort mensen altijd onze steun ontvangen. Is chemo en insuline inmiddels gratis voor de patiƫnten die ze nodig hebben. Neen tuurlijk niet, de angstporno (journaal, radio & krant) draait overuren en mensen gaan massaal om een prikkie. Nog nooit heeft onze overheid zoveel geld uitgegeven voor reclamespotjes als nu. Nu kan jij nog van je laten horen. Spijt is geen optie!
Tim (7-6-2021 om 20:14)
Dag vlinder@ Wat doe je niet met die maatregelen? Maar op media klink je erg flink. P.S; Maar ik ben niet trots op jullie.
m de groot (7-6-2021 om 11:18)
er zijn vele mensen , die onzin gaan opzoeken in vreemde verre landen, waar velen van vinden dat die landen niet goed zijn maar omdat ze de vaccinatie tegen willen werken kijken ze naar alle wat ze kunnen lezen en halen er de onzin uit om te demonstreren
Michel (7-6-2021 om 10:08)
@John, je heeft helemaal gelijk. het zal beter zijn dat deze groep naar de priklocaties lopen om zich te laten vaccineren. Want demonstranten een ding is zeker, dankzij de mensen die zich al hebben laten vaccineren kunnen we al veel.
Nel (7-6-2021 om 08:41)
John, je slaat de spoijker op zijn kop. Bovendien zijn we bezig met versoepelingen, wat willen die lui nou eigenlijk!!Gebruik gewoon je verstand malloten!
willem (7-6-2021 om 06:00)
hebben die idioten niets beters te doen? ga zwerfvuil opruimen of onkruid verwijderen tussen de stoeptegeld. lopen bleren zonder reden kunnen ze--voor de rest niets.
Cookie-instellingen beheren