Weerbericht:
Vanochtend wolkenvelden, in de middag veel zon. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook in Middelburg demonstratie tegen vaccinaties en maatregelen

Toegevoegd: 06-06-2021, 14.39 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een groep demonstranten is zondagmiddag bij elkaar gekomen voor een tocht door Middelburg. Net als op zaterdag in Goes demonstreert de menigte tegen de vaccinaties en maatregelen.


De demonstratie begon rond 13.00 uur bij de Loskade in Middelburg. Vanaf daar liep de groep een ronde door de stad. Bij het oorlogsmonument aan de Groenmarkt legden de deelnemers bloemen neer.

Vanaf de Groenmarkt keerde de groep demonstranten weer terug richting de Loskade. De demonstratie was rond 15.00 uur officieel afgelopen. Politie was aanwezig om de demonstratie in goede banen te leiden, maar de agenten hoefden niet in te grijpen. Zaterdag was er ook al een demonstratie, toen in Goes.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John doe (6-6-2021 om 20:40)
Ik snap het niet, demonstreren tegen vaccineren. Je bent niet verplicht om er 1 te nemen, dus als je er tegen ben blijf je lekker thuis. Waarom dan demonstreren? Komen een beetje aandacht te kort denk ik.
Jacob (6-6-2021 om 19:31)
Och toch hopelijk krijgen zij geen corona dan piepenze wel anders. Stelletje hersenloze lui
veerse meer (6-6-2021 om 18:51)
@John (6-6-2021 om 15:18) Uw reactie is niet geheel in de lijn van de D-Day nagedachtenis.
Dag vlinder (6-6-2021 om 18:09)
GOED ZO !!! MOETEN ZE VAKER DOEN IK LAAT MIJ NIET VACCINEREN en hoe me ook niet aan de maatregelen trots op.!!!
Moeder (6-6-2021 om 17:46)
John, hoe kan dat aan deze mensen liggen? Leg uit. Dat ze tegen de maatregelen zijn, wil nog niet zeggen dat ze baccillen en virussen in de rondte proesten! Nee, de maatregelen deugden gewoon niet en dat het virus nu op zn retour is, ligt gewoon aan het feit dat het warmer weer wordt...
Amanda (6-6-2021 om 17:45)
Ik snap niet zo goed wat die mensen bij het oorlogsmonument moeten, daarmee maak je het echt niet beter of steel je de sier. Ieder zijn mening maar het heeft niks met oorlog te maken... Zou me omdraaien in m'n graf als er zo een stel kwam eren.
Cookie-instellingen beheren