Weerbericht:
Vannacht en in de ochtend wolkenvelden. In de middag veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook in Middelburg demonstratie tegen vaccinaties en maatregelen

Toegevoegd: 06-06-2021, 14.39 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een groep demonstranten is zondagmiddag bij elkaar gekomen voor een tocht door Middelburg. Net als op zaterdag in Goes demonstreert de menigte tegen de vaccinaties en maatregelen.


De demonstratie begon rond 13.00 uur bij de Loskade in Middelburg. Vanaf daar liep de groep een ronde door de stad. Bij het oorlogsmonument aan de Groenmarkt legden de deelnemers bloemen neer.

Vanaf de Groenmarkt keerde de groep demonstranten weer terug richting de Loskade. De demonstratie was rond 15.00 uur officieel afgelopen. Politie was aanwezig om de demonstratie in goede banen te leiden, maar de agenten hoefden niet in te grijpen. Zaterdag was er ook al een demonstratie, toen in Goes.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laat mij maar een wappie zijn (6-6-2021 om 17:10)
Denk dat de grootste wappies in Den Haag zitten. Ten eerste is de vaccinatie niet verplicht,ten tweede zijn er ook mensen die de vaccinatie heel graag willen maar door hun ziektebeeld niet krijgen (zijn die dan ook wappies). En wie zegt dat heel Nederland is gevaccineerd in september(Hugo zekers,die heeft volgens mij te veel Hugo,s gedronken).als de mondkapjes plicht en de andere halve meter weg gaat.
Huub (6-6-2021 om 16:56)
De tokkies waren weer lekker aan de wandel.
Jaap (6-6-2021 om 16:21)
Een excursie naar Suriname, India of Brazilië zou voor deze simpele zielen niet verkeerd zijn en dan maar hopen dat ze het aan den lijve ondervinden wat Corona is.
Arthur (6-6-2021 om 15:24)
Onbegrijpelijk wat een sukkels, vrijheid is juist vaccineren en je aan corona regels houden. Door deze maatregelen kunnen we binnenkort weer echt normaal leven. Kijk even naar India of zuid Amerika, weinig maatregelen, weinig vaccinaties maar wel heel veel doden. Zo op de foto's te zien is het gelukkig maar een klein groepje, maar mensen ga eens nadenken en wees trots op de Nederlandse aanpak en laat je vaccineren.
John (6-6-2021 om 15:18)
Wat een teleurstelling om te zien dat we ook van die randdebielen hier in Middelburg hebben. Dankzij deze mafketels duurt deze crisis al zo lang en zitten we nog steeds met beperkingen, bedankt wappies!
Cookie-instellingen beheren