Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ook in Middelburg demonstratie tegen vaccinaties en maatregelen

Toegevoegd: 06-06-2021, 14.39 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een groep demonstranten is zondagmiddag bij elkaar gekomen voor een tocht door Middelburg. Net als op zaterdag in Goes demonstreert de menigte tegen de vaccinaties en maatregelen.


De demonstratie begon rond 13.00 uur bij de Loskade in Middelburg. Vanaf daar liep de groep een ronde door de stad. Bij het oorlogsmonument aan de Groenmarkt legden de deelnemers bloemen neer.

Vanaf de Groenmarkt keerde de groep demonstranten weer terug richting de Loskade. De demonstratie was rond 15.00 uur officieel afgelopen. Politie was aanwezig om de demonstratie in goede banen te leiden, maar de agenten hoefden niet in te grijpen. Zaterdag was er ook al een demonstratie, toen in Goes.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mart (12-6-2021 om 00:48)
Leuk om te zien dat er zoveel mensen begaan zijn met hun medemens en zich laten inenten om zo de rest te beschermen. Jammer dat ze wel gelijk een mening klaar hebben over de mensen die dit niet willen. De mensen met de grootste mond over de mensen die zich niet laten inenten en dit asocialen vinden rijden zeker ook geen auto? stoken geen open haard? roken niet? gaan nooit dronken over straat? rijden nooit te hard? dit zijn ook allemaal dingen waar anderen potentieel schade door kunnen ondervinden. Het makkelijkste "argument" is om iedereen maar gelijk een wappie te noemen. Zo hoef je er tenminste niet mee in discussie. Misschien kunnen we ze untermenschen noemen en in kampen stoppen? kunnen ze ook niemand meer besmetten.
Cosmopoliet (9-6-2021 om 16:03)
@John, je hoort inderdaad niets meer van de griep, het lijkt wel alsof ze die in een nieuw jasje hebben gestopt. De discrepanties van het beleid worden nog nauwelijks benoemd. Ik kan me ergens aan het begin van de "pandemie" herinneren dat kinderen niet of nauwelijks een gevaar vormden. En nu zijn we ze aan het testen en vaccineren. Logisch toch? En aan de ingediende moties kun je ook goed zien welke koers we hebben ingeslagen. Heb je ook je antwoord klaar voor het feit dat hoogleraren, artsen, voetballers en andere BNers massaal gechanteerd en omgekocht worden. De mondkapjes werken volgens Jaap&Hugo niet in het voorkomen van covid. Voor gedragsbeïnvloeding is het wel een goed instrument. Over de angstporno heb ik je trouwens niet gehoord.
Kosmopoliet (9-6-2021 om 11:13)
@Michel, The revolution will not be televised. Als je aan de ene kant van het verhaal de overheid, politie, media, onderwijs en makke schapen (80% van het volk) hebt. En aan de andere kant een kleine groep wetenschappers, artsen, moeders en andere bezorgde burgers die alles te verliezen hebben. Dan juich ik liever voor de underdog. Een leugen blijft een leugen zelfs als iedereen het gelooft, de waarheid blijft de waarheid, zelfs als niemand het gelooft.
John (8-6-2021 om 21:57)
@ Cosmopoliet zucht, weer eentje die begint over insuline en chemo (precies wat er op FaCeBOok de rondte gaat in de wappiegroepen). Het geeft ook direct jouw analytisch niveau en mate van indoctrinatie aan (hint: dat is niet positief). Zolang suikerziekte en kanker geen hele maatschappij (en de wereld) ontwricht en - desondanks de maatregelen - nog veel slachtoffers maakt, zal deze niet “gratis” worden. Simpel toch? Overigens dekt je verzekering het meeste, maar dat daargelaten.
John (8-6-2021 om 21:50)
@ Moeder Hoera, we hebben er eentje, dat was snel ;-) Het feit dat je moet vragen wat ik bedoel heeft simpelweg aan dat je het niet begrijpt. Als het virus via de lucht verspreid wordt en mensen gaan vervolgens lekker hutje mythe protesteren tegen de maatregelen wat denk je dat het virus doet? Goed het lijkt alsof het warmere weer effect heeft, echter komt het meer dat men naar buiten gaat, beter geventileerd en UV straling. Vergeet ook niet dat er druk gevaccineerd wordt, maar dat vergeet deze beweging gemakkelijk ;-) Kom aub nu ook niet met “je hoort ook niets meer van de griep”, iedereen die dat roept snapt het ook niet.
Michel (8-6-2021 om 12:01)
@kosmopoliet, dit is dezelfde reactie die je ook gaf aan de demonstratie in Goes.. Ik heb hier een reactie opgeheven, deze geldt ook voor deze.
Cookie-instellingen beheren