Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Terneuzenaar moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 08-06-2021, 10.57 uur
Dronken Terneuzenaar moet rijbewijs inleveren
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een Terneuzenaar heeft zijn rijbewijs moeten inleveren nadat hij in zijn woonplaats door de politie was betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


Politieagenten controleerden de man en zijn voertuig op de Scheldeboulevard. De 31-jarige Terneuzense bestuurder rook naar alcohol en daarom werd bij hem een blaastest gedaan. Toen deze en alcohol-indicatie gaf werd de man meegenomen naar het politiebureau om daar een uitgebreidere ademanalyse te doen.

De ademanalyse wees uit dat de man ruim drie keer te veel alcohol had gedronken. Hij blies een waarde van 675 Ug/l waar 220 Ug/l de limiet is. Het rijbewijs van de man werd direct ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mario Mentzij (9-6-2021 om 14:52)
Mensen met alcohol zijn rijdende moordenaars die moeten ze opsluiten voor een paar jaar en als ze dan nog eens rijden met alcohol op dan gelijk voor de rest van hun leven opsluiten alcohol word zo onschuldig gemaakt
Pff (8-6-2021 om 19:23)
Zal over 2weken wel weer terug krijgen en proeftijd 2jaar
Cookie-instellingen beheren