Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Twee personen te water bij Bruinisse

Toegevoegd: 08-06-2021, 11.00 uur
Twee personen te water bij Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Twee personen zijn maandagavond te water geraakt bij Bruinisse. Eén van de twee werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Het waterongeval werd rond 22.15 uur gemeld vanaf de Havenkade. Al snel werden naast twee ambulanceteams ook de traumahelikopter uit Rotterdam en een reddingsboot opgeroepen. Rond 22.30 uur werd ook een tweede traumahelikopter gealarmeerd - die uit Nijmegen - maar uiteindelijk kwam alleen de Rotterdamse helikopter ter plekke.

Kort voor 22.45 uur werd de reddingsboot afbesteld. De twee personen waren immers op de wal. Na controle door de ambulancedienst werd één persoon meegenomen naar het ziekenhuis, de ander kon met eigen vervoer naar huis. Waardoor de twee precies te water raakten, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (8-6-2021 om 12:47)
je kan niet eens normaal meer gaan zwemmen. dan komen ze je al redden. kostbare grap hoor , dat zwemmen in het donker
Cookie-instellingen beheren