Weerbericht:
Vanochtend langdurig regen, in de middag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen kentekenbewijs: auto in beslag genomen

Toegevoegd: 08-06-2021, 11.05 uur
Geen kentekenbewijs: auto in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft maandagavond in Rilland een auto in beslag genomen omdat de persoon die het voertuig bestuurde geen geldig kentekenbewijs kon laten zien.


Agenten controleerden het voertuig rond 23.35 uur op de Oude Rijksweg (N289). "De bestuurder kon geen geldig kentekenbewijs voor dit voertuig laten zien Zijn auto werd daarom in beslag genomen", zo laat de politie weten.

Volgens de politie kan de man zijn voertuig weer terug krijgen als hij een geldig kentekenbewijs komt tonen op het politiebureau.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (9-6-2021 om 14:13)
Eén blik in het kentekenregister van de RDW en de politie weet of er een geldig kenteken op de auto zit en of de auto gekeurd en verzekerd is. Misschien een 'gesloopt' voertuig op de weg? Verzekerd ben je dan zeker niet. Zal niet gevalletje 'vergeten' kentekenbewijs mee te nemen zijn, dat wordt normaal afgedaan met een waarschuwing of een boete.
Jan uit Vlissingen (9-6-2021 om 09:43)
@Ewa waarom gaat dit wel heelver ofnie? Wel eens bij stil gestaan dat het voertuig misschien wel eens niet verzekerd kon zijn, van de sloop af kwam of iets dergelijks.
Nick (9-6-2021 om 06:48)
@ewa. Waarschijnlijk klopte het hele verhaal ook niet. Ik bedoel, vaak genoeg aangehouden zonder papieren en dan kijken ze even of alles op je naam staat en verzekerd is, en dan fijne dag...
Timsalabim (9-6-2021 om 00:28)
Normaal krijg je een boete van +- 40 of 60 euro dacht ik voor dit soort dingen, hier is meer aan de hand!
Ewa (8-6-2021 om 14:20)
Dit gaat wel heelver ofnie
Cookie-instellingen beheren