Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

BMW weggesleept na ongeluk in Vlissingen

Toegevoegd: 08-06-2021, 11.14 uur
BMW weggesleept na ongeluk in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een man is maandagavond met zijn personenauto van de weg geraakt in Vlissingen. Zijn auto raakte dusdanig beschadigd dat deze moest worden weggesleept.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 23.25 uur bij de kruising van de Prins Hendrikweg en de Eerste Binnenhavenweg. De automobilist reed hier bij een bocht van de weg en raakte onder meer een verkeersbord. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk te zijn.

De politie deed nog een blaastest maar de automobilist bleek geen alcohol te hebben gedronken. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beschadigde BMW getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren