Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Pechgeval leidt tot aanrijding Deltaweg Goes

Toegevoegd: 08-06-2021, 18.03 uur
Pechgeval leidt tot aanrijding Deltaweg Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Als gevolg van een pechgeval is vanochtend op de Deltaweg (A256) bij Goes een aanrijding ontstaan. Er was alleen materiële schade.


Ter hoogte van de Zeelandhallen aan het Da Vinciplein was rond 08.00 uur iemand met pech komen te staan op de rijbaan richting Noord-Beveland. Een andere weggebruiker moest vol in de remmen om een botsing met het pechvoertuig te voorkomen. Zijn/haar achterligger kon echter niet zo snel stoppen en het gevolg was volgens de politie een kop-/staartbotsing.

Alhoewel aanvankelijk werd uitgegaan van een ongeval met letsel bleek er alleen materiële schade te zijn. De betrokkenen hebben samen schadeformulieren ingevuld. Bergingsbedrijf De Moor werd opgeroepen om te takelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren