Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser lichtgewond bij botsing in Goes

Toegevoegd: 08-06-2021, 18.05 uur
Bromfietser lichtgewond bij botsing in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een bromfietser is dinsdagmiddag lichtgewond geraakt bij een botsing met een auto. Die vond plaats op de Fruitlaan in Goes. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.


Het slachtoffer en de automobilist kwamen rond 14.00 uur met elkaar in botsing ter hoogte van het schoolgebouw van Scalda. Toen de politie arriveerde waren de bromfietser en de automobilist samen al samenschadeformulieren aan het invullen.

De ambulancedienst heeft de bromfietser nog onderzocht maar op wat schaafplekken na bleek deze niet gewond te zijn geraakt dus verdere behandeling was niet nodig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (9-6-2021 om 09:17)
Gewoon weg met die levensgevaarlijke zebrapaden!! In heel goes stikt het ervan gewoon stoplichten neerzetten. Veel auto's rijden vaak veelste hard en zijn met andere dingen bezig dan optijd stoppen.
Cookie-instellingen beheren