Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer rukt uit voor wateroverlast in werkplaats Oostburg

Toegevoegd: 09-06-2021, 13.42 uur
In het pand was een slang losgeschoten waardoor water vrijkwam.
In het pand was een slang losgeschoten waardoor water vrijkwam.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - Een losgeschoten slang heeft woensdagmorgen voor wateroverlast gezorgd in een werkplaats in Oostburg. De brandweer moest ter plaatse komen om een groot deel van het water uit de werkplaats te halen.


Rond 06.30 kreeg de brandweer van de post Stampershoek een melding binnen van wateroverlast in de sociale werkplaats van Dethon in Oostburg. In het gebouw aan de Industrieweg was een slang losgeschoten waardoor er in het hele pand water stond.

Met behulp van trekkers en water stofzuigers konden de brandweermannen het grootste gedeelte water weghalen. Nadat het meeste water uit het gebouw was gehaald, droeg de brandweer de situatie over aan stichting Salvage.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren