Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt beelden van inbrekers Middelburg

Toegevoegd: 09-06-2021, 13.45 uur
De inbrekers zijn op camerabeelden te zien.
De inbrekers zijn op camerabeelden te zien.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft op haar website foto's en video's gedeeld van twee inbrekers waar de agenten naar op zoek zijn. De inbrekers zouden op 4 februari van dit jaar laptops, een telefoon, geld en sieraden hebben weggehaald uit een woning in Middelburg. 


De bewoonster van het pand aan de Nieuwe Burg in Middelburg was 4 februari even weg uit haar huis toen twee onbekende mannen hun slag sloegen in de woning. Het tweetal drong de woning binnen en nam daar laptops, een telefoon, geld en sieraden weg. Ze inbrekers kwamen binnen zonder tassen en verlieten de woning zes minuten later met gevulde tassen. Vermoedelijk zaten de gestolen eigendommen van de bewoonster in die tassen.

Nadat de bewoonster van de woning aan de Nieuwe Burg ontdekte dat er was ingebroken in haar huis en dat er spullen waren gestolen, startte de politie een onderzoek. Uit dat onderzoek bleek dat er camerabeelden van het duo zijn. De politie hoopt door de beelden te delen dat mensen de inbrekers herkennen en contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuur (10-6-2021 om 11:45)
@: @ dus omdat personen blijkbaar in conflict liggen met de overheid, mag je dus van onschuldige burgers stelen? Wat een vreemde redenatie.
@ Dennis (9-6-2021 om 17:05)
Je zal maar, zoals veel mensen met bijv kinderen, door de overheid in de steek gelaten zijn en moeten stelen om ze te voeden....is dat tuig wat men zomaar aan de schandpaal moet knopen? Beetje kortzichtige uitspraak wel....
Ineke (9-6-2021 om 16:15)
Op deze beelden zou je bijna je eigen ouders niet herkennen
Joris (9-6-2021 om 15:41)
@Dennis: Er is meer aan de hand. Denk even na: Weet jij in een onbekend huis binnen 6 minuten alle waardevolle bezittingen te vinden én de plaats waar de voor jou onbekende bewoner zijn of haar boodschappentassen bewaart zodat je even snel op klaarlichte dag een kraakje kan plegen en met netjes verpakte buit weer naar buiten kan lopen? De politie denkt in een andere richting want zo vaak worden er geen beelden gedeeld bij een eenvoudige inbraak.
Klokkenluider (9-6-2021 om 14:50)
Weet wel wie het zijn, heb ze herkend word toch niks mee gedaan... Is, zonde vandetijd, komen er togmee weg
Dennis (9-6-2021 om 14:07)
Blijf bijzonder vinden dat beelden van geïdentificeerde criminelen pas 4 maanden later gedeeld worden. Snap dat er vanuit privacy en lopend onderzoek dit niet direct kan, maar mensen herinneren zich wellicht nog iets na 4 dagen, niet maanden. Wat mij betreft bij dit soort zaken en zoiets als mishandeling, aanranding, of erger, veel eerder delen. Aan de schandpaal dat tuig!
Cookie-instellingen beheren