Weerbericht:
Vanochtend wolkenvelden, in de middag veel zon. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

18 maanden cel voor pleger babbeltruc’s

Toegevoegd: 09-06-2021, 14.20 uur
18 maanden cel voor pleger babbeltruc’s
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De 58-jarige J. S. uit Hoogerheide, die vorig jaar met een vlotte babbel en de nodige smoezen ettelijke bejaarde vrouwen in de leeftijd van 78 tot 91 jaar hun geld of sieraden aftroggelde, is woensdag door de Middelburgse rechtbank veroordeeld tot een celstraf van achttien maanden waarvan de helft voorwaardelijk.


Het Openbaar Ministerie had een gevangenisstraf van een jaar plus nog eens zes maanden voorwaardelijk gevorderd voor de babbeltruc. De Brabander deed zich daarbij voor als verwarmings-, gas-, of waterscontroleur en met de nodige smoezen wist hij op die manier binnen te dringen. 

Eenmaal binnen zorgde hij ervoor dat hij bij de bewoonster even buiten beeld kwam. Daardoor had hij de gelegenheid om zijn slag te slaan. De opbrengsten verdwenen in de zakken van een familie bij wie hij nog een schuld had.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
schot--willem (10-6-2021 om 06:39)
9 maanden------9 JAAR zou gepast zijn. nederland--het land van de flut strafjes. dat die 58 jarige zich niet kapot schaamt. te lui om te werken? dus ouwetjes beroven? zielig figuur, zet maar met naam--adres en foto op het net.
een inwoner (9-6-2021 om 14:40)
Wat een straf . OM Misselyk van te worden
Cookie-instellingen beheren