Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in de loop van de middag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Fietsster gewond na val bij Scharendijke

Toegevoegd: 09-06-2021, 22.45 uur
De ambulancedienst controleerde de vrouw ter plekke.
De ambulancedienst controleerde de vrouw ter plekke.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Remi Mesu

SCHARENDIJKE - Een fietsster is woensdagochtend bij Scharendijke gewond geraakt na een val met de fiets. De vrouw hoefde niet mee met de ambulance maar werd wel geadviseerd haar te laten controleren.


De ambulancedienst en handhaving kregen woensdagochtend  rond 11.00 uur een melding dat er een fietser gevallen was op de Rampweg bij Scharendijke. Eenmaal ter plaatse keek het ambulancepersoneel de vrouw die was gevallen na in de ambulance. 

De fietsster hoefde niet direct naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Wel adviseerde de ambulancedienst de fietsster om in het ziekenhuis foto's te laten maken. De handhavers brachten de vrouw en haar man terug naar hun auto waarna ze richting het ziekenhuis in Goes zijn gegaan. Het niet bekend wat de ernst van de verwondingen waren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren