Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Gewonde bij steekpartij Goes, twee aanhoudingen verricht

Toegevoegd: 10-06-2021, 01.32 uur - Update: 10-06-2021, 13.17 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Bij een steekpartij in Goes is één persoon gewond geraakt. De dader is na het incident gevlucht van de plek van het incident. De politie heeft inmiddels twee verdachten aangehouden.


De steekpartij gebeurde rond 23.35 uur in de Ravelijn de Groene Jager. Een man uit Colijnsplaat werd daar na een ruzie neergestoken met een stanleymes. De traumahelikopter werd nog opgeroepen voor het incident in Goes. Echter werd het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waardoor de inzet van de helikopter niet meer nodig was. Volgens de politie was het slachtoffer nog wel aanspreekbaar.

De politie stelde in de straat een onderzoek in naar de steekpartij waarbij onder meer een mes en een pet of muts werd veiliggesteld. Later hebben agenten twee verdachten aangehouden. Het ging om een 21-jarige man en een 17-jarige vrouw. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij het steekincident. De twee zijn meegenomen naar het politiebureau.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (11-6-2021 om 11:41)
Ik vind “vechten met de vuisten” overigens ook not done om eerlijk te zijn. Echt iets voor simpele zielen; lekker meppen en iemand anders zijn lichaam beschadigen om je gelijk/zin te krijgen!
jane (10-6-2021 om 10:32)
IS DIT DE NIEUWE HYPE NU ? HOOR EN LEES ANDRRS NIKS MEER ? WAT EEN FLINKE JONGENS ZIJN HET TOCH , VROEGER VOCHT JE MET VUISTEN , NU MET MESSEN EN PISTOLEN . GRRR.
John (10-6-2021 om 02:46)
Wat is dat nou toch. Een stanleymes nota bene. Vroeger kreeg je een klap op je smoel en dan wist je dat het tijd was om naar huis te gaan. Als je dan al van je werk kwam en toevallig een stanleymes bij je had was dat niet eens relevant. Ik wordt hier zo verdrietig van.
Cookie-instellingen beheren