Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in de loop van de middag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Fietsendief aangehouden na achtervolging door getuigen

Toegevoegd: 10-06-2021, 09.34 uur
Fietsendief aangehouden na achtervolging door getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een man uit Middelburg is woensdagmiddag aangehouden op verdenking van poging tot fietsendiefstal. Getuigen zijn achter de man aangerend. Een agent heeft de verdachte uiteindelijk aangehouden.


Rond 16.00 uur zag een getuige aan de Koudekerkseweg dat een 22-jarige man bij zijn buren een fiets wilde stelen. Hij vermoedde dat dezelfde man een dag eerder ook al een fiets had meegenomen.

Daarop waarschuwde hij zijn buurman waarna ze samen achter de verdachte aan een bos in zijn gerend. De inmiddels toegesnelde politie zag de verdachte uit het bos komen rennen en kon hem daar arresteren. De man is meegenomen door de politie en zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren