Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten met getrokken pistolen in Oostburg, één persoon aangehouden

Toegevoegd: 10-06-2021, 21.44 uur
Agenten met getrokken pistolen in Oostburg, één persoon aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - Agenten hebben donderdag in een straat in Oostburg met getrokken pistolen een man aangehouden. Het is onbekend wat er precies aan de hand was in de straat. Volgens een woordvoerder van de politie zou er aangifte zijn gedaan van een geweldsdelict.


Het incident deed zich in de loop van de middag voor in de omgeving van de Melkweg en Ceres in Oostburg. In en rond de straten waren agenten met getrokken wapens te zien. Ook waren verschillende straten afgesloten met linten. Op filmpjes is te zien hoe een man wordt aangehouden door de agenten.

Een woordvoerder van de politie kon nog weinig kwijt over het incident in Oostburg. Volgens de voorlichter zou er aangifte zijn gedaan van een geweldsdelict en zou er één persoon zijn aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren