Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner mogelijk tegen wil vastgehouden

Toegevoegd: 11-06-2021, 12.24 uur
Bewoner mogelijk tegen wil vastgehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De arrestatie door agenten met getrokken wapens gisteren in Oostburg vond plaats na een melding dat in een woning iemand tegen zijn wil werd vastgehouden. Wat er precies is gebeurd, is echter nog steeds niet duidelijk.


De politie meldt zojuist dat donderdag rond 14.10 uur een melding binnen kwam dat een man tegen zijn wil werd vastgehouden in zijn eigen woning aan de Ceres. Na de melding gingen meerdere eenheden van de politie ter plaatse. "Bij het pand aangekomen zagen agenten de bewoner naar buiten komen. Kort daarna kwam ook de verdachte naar buiten. Omdat deze mogelijk gewapend was, is hij met getrokken vuurwapens door de dienders aangehouden", zo vertelt de politie.

De verdachte werd na zijn arrestatie overgebracht naar het politiebureau. Het gaat om een 29-jarige man met onbekende verblijfplaats. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. Kort na het incident is het pand doorzocht door de recherche. De verdachte is voorgeleid bij de rechter-commissaris. De recherche doet nog verder onderzoek naar de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren