Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt boetes uit in stadscentrum Goes

Toegevoegd: 11-06-2021, 21.12 uur
Politie deelt boetes uit in stadscentrum Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij controles in de winkelstraten in het centrum van Goes heeft de politie vrijdagmiddag verschillende bekeuringen uitgedeeld.


Nu de coronamaatregelen steeds verder versoepeld worden, wordt het in de stadscentra steeds drukker. Zo ook in Goes. Fietsers houden zich tegelijkertijd niet altijd aan de ingestelde voetgangerszones. Reden voor verschillende personen om een klacht in te dienen bij de politie. Die besloot op haar beurt om te gaan controleren.

In de stad werd vrijdagmiddag te voet gesurveilleerd. In totaal werden elf processen-verbaal uitgeschreven. Zeven daarvan waren voor het fietsen in het voetgangersgebied. De politie laat weten de komende tijd vaker te gaan controleren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren