Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vermist meisje mogelijk in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 11-06-2021, 21.27 uur
Het vermiste meisje werd op 1 juni voor het laatst gezien.
Het vermiste meisje werd op 1 juni voor het laatst gezien.
© Foto: Politie Heerlen / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 16-jarig meisje dat op 1 juni voor het laatst werd gezien in het Limburgse Heerlen, verblijft mogelijk in Zeeuws-Vlaanderen. De politie roept daarom op om ook hier naar haar uit te kijken.


Sanne van Hemert werd op de bewuste dinsdag 1 juni rond 18.00 uur gesignaleerd in het centrum van Heerlen. Waar ze daarna naartoe is gegaan, is niet duidelijk. De politie meldt vanavond dat ze mogelijk in Zeeuws-Vlaanderen is en roept daarom op om ook hier naar haar uit te kijken.

Sanne is 1.70 meter lang. Ze heeft een smal/mager postuur en een blanke huidskleur. De tiener is brildragend en heeft lang blond haar in een knot. Ze heeft een navelpiercing en droeg ten tijde van de verdwijning knopjes als oorbellen. De politie meldt dat Sanne bij haar vermissing was gekleed in een zwart topje en een spijkerbroek met scheuren. Ze had zwarte sneakers aan en een zwart-grijs gespikkelde rugzak bij zich.

Tips zijn bij de politie welkom via 0900-884.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren